rent a car in sofia bulgaria
rent-a-car bulgaria
rental car in sofia bulgaria
car rental sofia bulgaria
car hire sofia bulgaria
коли под наем в софия
автомобили под наем в българия
наемане на автомобил в пловдив
рентакар в софия, варна, бургас
коли под наем в българия
rentals car sofia bulgaria
sofia bulgaria car hire
rentacar in sofia bulgaria
rent autos in sofia bulgaria
auto rent   in sofia bulgaria
rent a car in sofia bulgaria
 
 
 
 
 
 
24 ч. телефон: 0 889 999 889

Коли под наем в София

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА НАЕМАНЕ НА АВТОМОБИЛ

Изквания към наемателя:
Валидно свидетелство за управление на МПС от минимум 1 година, възраст над 21 години, документ за самоличност.

Наемен период:
Минимален период на наемане - 24 часа. Наемия период се смята на база 1 ден = 24 часа, считано от часа на наемане. Гратисен период при връщане - 1 час. Закъснение или допълнителни часове се смятат както следва: от 1 до 4 часа се таксуват 1/2 ден, над 4 часа - цял ден.

Резервация
Резервацията може да бъде направена чрез Он-лайн заявка, e-mail или факс, както и с телефонно обаждане. За да бъде гарантирана резервацията, се препоръчва да се направи авансово плащане в размер на €35 Гаранция по Резервация (€35 Online deposit) . Резервация, започваща в по-малък от 24 часа период, трябва да се направи на "24-часовия телефон".

Цени, плащане и предплащане
Всички цени са в Евро. Цените след потвърждение на резервацията с номер са гарантирани. Плащането се извършва в брой или кредитна карта в момента на наемане. Пълно Предплащане или Гаранция по Резервация в размер на €35 може да бъде направена през уеб сайта с кредитна карта (от "Начин на плащане" се избира "Кредитна карта"), както и по банков път преди началото на наема.

Интернет сигурност  
Ние се придържаме към най-високите стандарти на сигурност и поради това използваме кодиращата технология SSL (Secure Socket Layer) за всички резервационни форми. При използване на някоя от тези защитени форми, на браузера Ви ще се появи иконка с катинар означаваща, че действието Ви е с гарантирана безопасност.

Потвърждение на Он-лайн заявка
Всяка Он-лайн заявка се потвърждава по e-mail до 24 часа с номер на резервация. Отпечатано копие от този e-mail се предоставя в момента на наемане на автомобила. При невъзможност да се осигури искания автомобил, резервацията може да бъде отказана или ще се предложи алтернативен автомобил, който ще бъде резервиран след препотвърждение.

Промяна / Анулиране на резервация
Всяко допълнение или изменение на вече потвърдена резервация трябва да бъде направено своевременно по E-mail и препотвърдено. Анулиране на резервация трябва да се направи до 48 часа преди началото на наемния период, като в този случай всички предплатени суми се връщат без удържане на такси. При не явяване или анулиране в срок по-малък от 48 часа, Гаранцията от €35 не се възтановява, респективно такава сума ( €35 ) се удържа от направени плащания.

Замяна на автомобил
При потвърдена резервация и невъзможност да бъде осигурен автомобила, за който е предплатено, се предоставя автомобил от по-висок клас без доплащане.

Застраховки и такси
Всички автомобили се предлагат със Застраховка ГО, Застраховка КАСКО, Застраховка на местата, Винетка и пътен данък. В цената на дневните наеми са включени и Такси Ограничаващи Отговорността на Клиента за удар (CDW)и кражба (TP) до размера на Депозита.

Депозит:
При наемането на автомобила се заплаща наемната цена и оставя депозит, като размерът му (упоменат в ценовата листа), зависи от вида на съответния автомобил. При плащане с кредитна карта стойността на депозита се блокира до края на наема. Депозита (или част от него) може да бъде задържан в следните случаи:

  • на щети по ходовата част на автомобила, гуми и джанти;
  • на каквито и да е щети в следствие на катастрофа, ако липсва
    протокол от Пътна Полиция;
  • " в случай на кражба, вкл. CD-плейър, GPS-навигация (ако са сваляеми), ако не са представени всички документи от Полиция;

Доставка / Прибиране
До/от всяко място в София безплатно от 07:00 до 22:00 ч. Извън посочения интервал такса - €10. За доставка или връщане извън гр. София по €0.25 /км.
Фиксирани цени за доставка, връщане или еднопосочни наеми от/до: Банско - €35, Пловдив - €30, Бургас - €60, Варна - €70

Допълнителен и Персонален шофьор:
Допълнителен шофьор включен в договора не се заплаща.
Персонален шофьор за периода на наема на цена €15/ден (за повече от 1 ден извън София му се заплащат и командировъчни ).

Гориво:
Стойноста на горивото не е включена в наема. Автомобилът
се предава с пълен резервоар. Ако автомобила се върне с непълен
резервоар, се заплаща липсващото количество.

Допълнително оборудване - безплатно:
бебешко столче, пътна карта и вериги за сняг.

Допълнително оборудване GPS / Навигация - платено:
Кола под наем с GPS / Навигация за България само за €5 на ден, но не повече от €50 за целия наемен период (депозит €200 ).

Пътуване извън страната:
С предварително одобрение. Депозит €500 и такса €50.

Такса за изгубени документи, ключове:
В случай на загубени документи или ключове на автомобила,
наемателят заплаща стайността им и такса в размер на €50.

Оферта

Наемане

Дата(дд/мм/гггг)   Час  Минути
    
Прибиране

Дата(дд/мм/гггг)   Час   Минути
    
Клас автомобил

Резервирайте онлайн и вземете
promotional discount


    sitemap     | © 2006-2015 Naycar Ltd Rent a car Sofia Bulgaria
Our facebook page Our Twitter page Google +